Industry 4.0 v literatúre - Skorková, Zuzana, 1979-
Historické míľniky štvrtej priemyselnej revolúcie. Definícia pojmu priemysel 4.0. Prvky priemyslu 4.0. Súčasný stav vedeckých prác zameraných na manažment a priemysel 4.0.