Vybrané finančno-ekonomické nástroje enviromentálnej politiky v podmienkach SR - Mlynárová, Denisa
Spolupráca subjektov finančnej a environmentálnej politiky a jej výsledok v podobe finančno-ekonomických nástrojov. Zhodnotenie ich významu. Základné oficiálne dokumenty environmentálnej politiky v Slovenskej republike. Vývoj verejných príjmov z týchto nástrojov.