Subjective Approaches in the Managerial Decision Making - Jankelová, Nadežda, 1966-
Identifikácia a hodnotenie nových metód a tendencií pri rozhodovaní ohľadom teoretického rámca a následné skúmanie existencie a využívania týchto poznatkov v rozhodovacom procese podnikov na Slovensku. Vyzdvihnutie dôležitosti subjektívnych prístupov v manažérskom rozhodovaní. Tendencia podceňovať vplyv emocionálnych, kognitívnych a sociálne spôsobených trendov.