Requirements of Managerial Competencies in Selfcontrol - Paprskárová, Paulína
Určenie vyžadovaných manažérskych kompetencií manažérov pri vyššom využívaní sebakontroly v procese kontroly v spoločnostiach pôsobiacich v Slovenskej republike.