Analysis of the Relationship between Banking Profitability and Capitalisation Using Linear and Non-linear models - Novotná, Adriana
Vzťah medzi ukazovateľmi kapitalizácie a ziskovosti pomocou lineárnych a nelineárnych modelov pre údaje konsolidovaného bankového sektora krajín Európskej únie od roku 2008 do roku 2017.