Ispoľzovanije smart potrebitelej dlja povyšenija ustojčivosti setej s VIE - Kultan, Jaroslav, 1960-
Inteligentní spotrebitelia ako spôsob riešenia úspory vysokých nákladov za energiu. Analýza ich aplikačných možností (napr. dosiahnutím nižšej úrovne vplyvu nestabilnej obnoviteľnej energie zmenou spôsobu prevádzky siete).