Tvorba sítě základních a středních škol v kontextu dostupnosti a kvality vzdělání - Mertl, Jan
Základné inštitucionálne formy a spôsoby financovania škôl v Českej republike. Kvalita vzdelávania a alternatívne koncepcie vzdelávania. Rovnosť vo vzdelávaní.