Structure and Constituents of Mechanism of Organizational Development of Enterprise - Shmatko, Natalya M.
Výskum štrukturálnej výstavby a funkčného naplnenia podnikového mechanizmu rozvoja. Popis teoretických základov štruktúry a postupnosti formovania obchodného mechanizmu organizačného rozvoja.