Hodnocení potenciálních vlyvů vysokorychlostních tratí na pracovní mobilitu v České republice - Pařil, Vilém
Priestorová mobilita pracovných síl. Hlavné dôvody pre zmenu zamestnania. Regionálna uzavretosť pracovných trhov. Plánovaná sieť vysokorýchlostných tratí a denná pracovná mobilita do relevantných centier. Pracovná mobilita medzi relevantnými centrami ležiacimi na plánovanej sieti.