Methods for Risk Measurement of Start-Up Firms in the Conditions of Emerging Capital Markets - Chmelíková, Gabriela
Všeobecné informácie na kvantifikáciu rizika, ktoré môže odrážať obmedzenia, ktorým čelia investori v podmienkach rozvíjajúcich sa kapitálových trhov pri zakladaní novej spoločnosti. Teoreticky vhodné techniky merania rizika podliehajúce empirickému testovaniu. Vytvorenie novej techniky na kvantifikáciu rizika pre investorov s nízkou diverzifikáciou kapitálu, nulovou podnikateľskou históriou a prístupom k údajom o kapitálovom trhu s nízkym obsahom informácií.