Tímová práca žiakov ako spôsob odstraňovania ich pasivity - Velichová, Ľudmila
Východiská a špecifiká tímovej práce a možnosti jej využitia vo výučbe ekonomických predmetov na stredných školách. Tímová práca ako kľúčová strategická kompetencia pre uplatnenie na trhu práce.