<The> Priestley-Chao Estimator of Conditional Density with Uniformly Distributed Random Design - Konečná, Kateřina
Neparametrický odhad podmienenej hustoty. Podmienená hustota môže byť považovaná za zovšeobecnenie regresie, takže odhadovač podmienenej hustoty jadra môže byť odvodený z odhadu regresnej funkcie. Priestley-Chaov odhad podmienenej hustoty s náhodným návrhom prezentovaným rovnomerne rozmiestnenou nepodmienečnou premennou. Štatistické vlastnosti takého odhadcu.