Zmeny v odmeňovaní zamestnancov vo verejnej správe od 1.9. 2019 - Matlovičová, Iveta
Od 1.9. 2019 nadobúda účinnosť novela č. 224/2019 Z.z. zákona č. 553/20003 Z.z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predspisov, ktorá prináša okrem zvýšenia platov začínajúcim učiteľom aj ďalšie zmeny v odmeňovaní zamestnancov vo verejnej správe.