Novela zákona o zdravotnom poistení - Matlovičová, Iveta
Posledná schválená novela č. 351/2018 Z.z. zákona č. 580/2004 Z.z. o zdravotnom poistení zrušila časť oznamovacích povinností zamestnávateľa, zaviedla zmeny pri platení poistného štátom a zmeny v oznamovacích povinnostiach poistenca. Prehľad ďalších noviniek v novelizácii.