Modern Trends in Logistics of Agricultural Enterprises - Dupaľ, Andrej
Analýza používania moderných trendov v logistike poľnohospodárskych podnikov na Slovensku v snahe dosiahnúť konkurečnú výhodu a zaistiť zlepšenie podnikania. Výskum v 67 podnikoch formou interview. Použitie deskriptívnej štatistiky a testovania hypotéz.