Vplyv nálezov Ústavného súdu Slovenskej republiky na metodický postup znalca v odvetví Personalistika - Kintler, Jakub, 1979-
Poukázanie na skutočnosť, akým spôsobom nálezy Ústavného súdu Slovenskej republiky ovplyvňujú prácu znalca v odbore Ekonómia a manažment odvetvia Personalistika. Spôsob, ako postupovať pri implementácii Nálezov Ústavného súdu do znaleckej činnosti.