Softvér - účtovný a daňový pohľad - Kolembus, Anton
Predpoklad nehmotného majetku z účtovného a daňového pohľadu. Softvér (počítačový program), upgrade, update. Daňový pohľad na softvér. Účtovanie obstarania softvéru. Technické zhodnotenie softvéru. Odpisovanie softvéru. Vyradenie softvéru z účtovníctva.