Can LDC Countries Catch Up with OECD Countries by the End of this Century? - Grešš, Martin, 1978-
Analýza, či dosiahnu nízkopríjmové krajiny životné štandardy krajín OECD do konca tohto storočia. Úsudok vytvorený na základe rokov 2000-2017.