Význam kontaktních center v životě uživatelů nelegálních návykových látek - Pešková, Jana
Zložitosť drogovej závislosti. Význam a úloha kontaktných centier. Kontaktné centrá očami ich klientov. Očakávania klientov od kontaktných centier. Predstava klientov o živote bez kontaktných centier. Spokojnosť klientov s kontaktnými centrami.