Miesto logistiky v podnikaní stredne veľkej spoločnosti - Kuľka, Jozef
Prenos poznatkov s implementáciou systému Cross-Docking v modeli zásobovacieho reťazca. Zmeny uskutočnené v rámci transféru vedomostí. Prenos vedomostí s implementáciou Lean Warehousing. Logistika ako funkcia, nie ako proces.