Vplyv krajín G20 v globálnej ekonomike: genéza a perspektívy skupiny - Brocková, Ingrid
Historické súvislosti a príčiny vzniku G20. Členstvo a participácia vo svetovej ekonomike. Ciele G20. Perspektívy G20. Systém riadenia G20.