Detský autizmus a špecifické prevencie sestry počas hospitalizácie dieťaťa s autizmom - Raková, Jana
Klasifikácia a príčiny vzniku autizmu. Diagnostika autizmu. Rediagnostika a diferenciálna diagnostika. Liečba - aplikovaná behaviorálna analýza. Multidisciplinárna spolupráca sestry s pacientom. Komunikačné stratégie pri hospitalizácii dieťaťa s autizmom. Motivácia dieťaťa.