Cooperative Game with Non-transferable Utility and its Benefits - Figurová, Dana
Problém smerovania vozidiel. Určenie trasy vozidla, ktorá uspokojí požiadavky všetkých zákazníkov. Za distribučný systém považovaní zákazníci, ktorí sú priradení k jednotlivým skladom a majitelia jednotlivých skladov (hráčov) môžu spolupracovať v koalícii s cieľom dosiahnuť úspory dopravných nákladov a úspory zo spoločného používania vozidiel. Spolupráca umožňuje zdieľať služby zákazníkom, a tak môže priniesť výhody spojené so zlúčením prepravných požiadaviek jednotlivých hráčov.