Belt and Road Initiative - New Challenges in Trade and Finance of China and Slovakia - Jančíková, Eva, 1960-
Analýza hospodárskej spolupráce Slovenska a Číny. Význam BRI (Belt and Road Initiative) pre slovenskú ekonomiku. Tradičné obchodné financovanie a platobné nástroje na Slovensku a v Číne. Inovácie v obchodnom financovaní a platobných nástrojoch na Slovensku a v Číne.