Podávání národních zpráv v rámci lidskoprávních smluv: analýza hlavních univerzálních smluv - Karlas, Jan
Povinnosť zmluvných strán predkladať pravidelné správy o implementácii zmluvných záväzkov na národnej úrovni. Teoretické hypotézy, ktoré ponúkajú možné odpovede na otázku, prečo existujú rozdiely v podávaní pravidelných implementačných správ medzi účastníckymi štátmi univerzálnych ľudskoprávnych zmlúv. Deskriptívna a exploračná analýza.