Chinese Cooperation with Slovakia in Investment - Cibuľa, Adam, 1992-
Prehľad čínsko-slovenských investičných vzťahov. Čínske korporácie na Slovensku. Motívy čínskych investícií v západoeurópskych krajinách a krajinách strednej a východnej Európy.