Otvorená komunikácia kontrolného orgánu ako mäkká moc štátu? - Zvončeková, Janka
Teoretické východiská k skúmanej problematike. Verejná diplomacia. Mäkká a tvrdá moc. Nová verejná diplomacia. Public relations, imidž krajiny a mediatizácia. Spojitosť činnosti vybraného kontrolného orgánu s mäkkou mocou.