Towards the Adoption of Machine Learning-based Analytical Tools in Digital Marketing - Miklošík, Andrej
Analýza nástrojov založených na strojovom učení v skupinách: marketingové agentúry, mediálne spoločnosti a inzerenti. Použitie kvalitatívnych a kvantitatívnych metód. Zdôraznenie úlohy inteligentných nástrojov vo vytváraní marketingových stratégií.