Medzinárodné ekonomické organizácie ako nástroj presadzovania mäkkej sily - Brocková, Ingrid
Medzinárodné štandardy ako nástroj mäkkej moci. Základné ciele. Pôsobnosť štandardov, ich vznikajúce problémy. Výstupy OECD- štandardy globálneho dosahu. Postup a časový harmonogram zabezpečenia globálneho dopadu OECD BEPS iniciatívy.