Market Power,Stability and Bank Profitability: Evidence from Slovakia - Šubová, Nikola
Bankový sektor ako súčasť finančného trhu ovplyvňuje celok finančného trhu, ale aj ekonomiku celej krajiny. Analýza situácie bankového sektora a regulácie národnými bankami. Vplyv zmien v oblasti hospodárskej súťaže na stabilitu bánk a ich ziskovosť.