Z historie centrální banky Turecké republiky - Kalabis, Zbyněk
Stručný historický vývoj centrálnej banky Turecka, ktorá nesie oficiálny názov: Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasi. Súčasnosť tureckej meny.