Komunikácia: Hovorte so zamestnancami - Oravec, Jozef
Význam vnútrofiremnej komunikácie. Základom je zodpovedajúca organizácia práce. Na dodržiavanie zásad má dbať vedenie firmy. Bez jasne stanovených cieľov sa úspech nedostaví. Desať princípov internej komunikácie.