Eu: Crisis Management Trends in the Digital Age - Labanz, Andrea
Centralizované a decentralizované trendy krízového riadenia Európskej únie a ich analýza z hľadiska budúceho predchádzania kríz na úrovni EÚ. Doterajšie techniky finančnej krízy, otázka bitcoinových a kryptografických aktív a problémy počítačovej bezpečnosti. Kybernetické a hybridné hrozby pre ekonomickú stabilitu.