Ekonomika Švédska směřuje ke snižování ekonomických nerovnováh - Czesaný, Slavoj
Posúdenie hospodárskeho vývoja Švédska. Porovnanie Švédska a OECD v rámci verejného dlhu, ekonomického rastu (HDP), spotreby obyvateľstva, investíc a produkčnej medzery v rokoch 2013-2018. Uplatnenie analýzy silných a slabých stránok.