Amortization and Depreciation of Property, Plant and Equipment in Practice - Gedeon, Milan, 1993-
Oceňovanie dlhodobého hmotného majetku. Analýza ocenenia dlhodobého hmotného majetku na základe účtovných závierok podnikov pôsobiacich na Slovensku. Výsledky analýzy.