Challenges and Perspectives of Social Economy in Slovakia - Pongrácz, Eva, 1971-
Poukázanie na špecifiká vývoja sociálnej ekonomiky na Slovensku. Analýza subjektov sociálnej ekonomiky v kontexte historického vývoja tretieho sektora. Poukázanie na spoločné črty a rozdiely sociálneho hospodárstva a neziskového sektora.