Vývojové tendencie zahraničného obchodu Slovenskej republiky so Spojenými arabskými emirátmi - Kravčáková Vozárová, Ivana
Vývojové tendencie zahraničnoobchodnej výmeny Slovenskej republiky so Spojenými arabskými emirátmi v kontexte časového vývoja, ako aj komoditnej štruktúry zahraničného obchodu.