Own Resources of Trade Company Property from Economic, Ownership, Managerial and Accounting Perspectives - Tasáryová, Katarína, 1995-
Analýza koncepcií a prístupov k chápaniu vlastných zdrojov majetku obchodných spoločností z ekonomického, vlastníckeho, manažérskeho a účtovného pohľadu v Slovenskej republike.