Trends in Control(-ling) in the Light of New Challenges - Mišúnová Hudáková, Ivana, 1976-
Zdôraznenie, opísanie a porovnanie názorov zahraničných autorov na trendy v kontrolingu. Autori sa zhodli na tom, aby vedenie nevykonávalo žiadnu formu kontroly a namiesto toho podporovalo úsilie zamestnancov byť plne produktívnymi členmi organizácií a komunít. Prvky stratégie kontroly a zapojenia sa. Charakteristické črty nefunkčného pracovného prostredia.