Profitability of Trading in the Direction of Asset Price Jumps - Analysis of Multiple Assets and Frequencies - Fičura, Milan
Ziskovosť obchodného systému na základe hybných účinkov skokov v cenách aktív testovaná na štyroch menových trhoch (EUR / USD, GBP / USD, USD / CHF a USD / JPY) a troch termínových trhoch na 7 frekvenciách po dobu dlhšiu ako 20 rokov. Najvhodnejšie frekvencie na obchodovanie so štatisticky najvýznamnejšími ziskami.