Zimný energetický balíček mení nastavenie európskeho energetického trhu - Baloghová, Andrea
Súbor ôsmych nariadení a smerníc Európskej únie, ktoré zásadne menia terajšiu tvár národnej a európskej energetiky. Ambiciózny legislatívny projekt Európskej únie.