Sim-cons as a New Way of Interpreting and Didactic Means - Štefčík, Jozef, 1976-
Použitie novej hybridnej formy konzekutívneho tlmočenia, ktorá využíva moderné komunikačné technológie na uľahčenie práce tlmočníka. Otázky a úvahy o komunikačných situáciách, v ktorých by sa dala použiť sim-cons technika a kto by ich mohol čo najviac využiť. Nové výzvy a príležitosti pre tlmočníkov. Výhody použitia sim-cons.