Fracking otřásá plynárenstvím - Dytrych, Simon
Ťažba bridlicového plynu štiepením (fracking) najmä v USA. Produkcia zemného plynu v USA v rokoch 2004-2018. Ťažba bridlicového plynu v Holandsku a s ňou spojené problémy. Produkcia zemného plynu v Holandsku v rokoch 2011-2018. Dopady frackingu na životné prostredie.