Obec/mesto ako správca fanúšikovskej stránky na Facebooku - Mičudová, Tatiana
Povinnosti prevádzkovateľov, ktorí majú "fun page" na Facebooku, vo vzťahu k nariadeniu GDPR. Definícia pojmu prevádzkovateľ podľa GDPR a jeho povinnosti ako správcu fanúšikovskej stránky. Test proporcionality.