Zamedzenie dvojitého zdanenia - nové pravidlá pre riešenie sporov - Kočiš, Michal
Predmet a účel nového zákona. Konanie o zamedzení dvojitého zdanenia v rámci EÚ. Spôsoby zamedzenia dvojitého zdanenia. Niektoré osobitosti konania o zamedzení dvojitého zdanenia. Ilustračné príklady.