Measuring the Size of the Dutch Bio-economy - Heijman, Wim
Odhad veľkosti holandskej bioekonomiky na základe jej pridanej hodnoty. Pomocou konsolidovaných tabuliek vstupov a výstupov sa odhaduje veľkosť holandského biohospodárstva na obdobie rokov 2008 - 2015 a budúce predpovede na obdobie rokov 2016 - 2020. Zotavenie biohospodárstva z finančnej krízy plynulejšie ako ne-biohospodárstvo, čo sa prejavilo zvýšením podielu biopalív. Pre budúcu predpoveď analýza piatich scenárov s predpokladaným rastom biohospodárstva.