Dopady novely zákona o účtovníctve na finančné vykazovanie mikropodnikov na Slovensku a v Českej republike - Kondrlová, Veronika
Identifikácia a komparácia významných zmien v slovenskej a českej legislatíve, ktoré súvisia s prijatím smernice č. 2013/34/EÚ. Zhodnotenie dopadu na mikro účtovné jednotky na Slovensku prostredníctvom dotazníkového prieskumu.