Uchádzači o zamestnanie - Macová, Marcela
Povinnosť každej spoločnosti, ktorá hľadá zamestnancov, spracúvať osobné údaje dotknutých osôb, ktorými sú uchádzači o zamestnanie. Účel spracúvania osobných údajov uchádzačov o zamestnanie. Právny základ spracúvania osobných údajov. Súhlas dotknutej osoby. Informovanie dotknutých osôb - uchádzačov o zamestnanie.