Zmeny v poskytovaní pomoci v hmotnej núdzi od 1. apríla 2019 - Polačeková, Ildikó
Účinnosť zákona č. 42/2019 Z. z., ktorým sa mení a dpĺňa zákon č. 417/2013 Z.z. o pomoci v hmotnej núdzi od 1. apríla 2019. Upravené sumy dávok v hmotnej núdzi. Zmeny v poskytovaní ochranného príspevku. Zmeny v poskytovaní aktivačného príspevku. Zmeny súvisiace so zvýšením súm životného minima od 1. júla 2019.