Unpacking Healthy Workplace Practices Effects on Intrinsic Motivation of ICT Professionals: A SEM Approach - Azeez, Olawale Rasheed
Dotazníkový prieskum zameraný na vnútornú motiváciu odborníkov v oblasti IKT pracujúcich v nigérijskom verejnom sektore. Stanovenie piatich základných hypotéz. Výsledky naznačujú významný vplyv rovnováhy medzi pracovným a súkromným životom, rastu a rozvoja, zapojenia sa a bezpečnosti zamestnancov na vnútornú motiváciu. Odporúčania pre zamestnávateľov v rámci reštrukturalizácie pracovných politík a postupov.